Kellokosken keittiöllä valmistettava gelatomme tehdään artesaaniperinteen mukaisesti tuoreesta maidosta ja kananmunista ilman väri- ja säilöntäaineita. Tuotteita ei siksi pidetä varastossa lainkaan, joten saatavuus vaihtelee. Käyttämämme maitotuotteet ja kananmunat ovat luomua. Emme käytä myöskään valmiita makuaineita vaan tuoreita kauden hedelmiä ja marjoja: Kiloon mansikkajäätelöä kuluu n. 400g tuoreita mansikoita. Ympäri vuoden saatavat maut on lueteltu alla. Perinteisten makujen ohella kehitämme jatkuvasti uusia reseptejä erityisesti paikallisista suomalaisista raaka-aineista, sekä vegaanisia jäätelöitä.
Gelato sisältää ilmaa alle puolet teollisiin jäätelöihin verrattuna, mikä tekee tuotteesta huomattavasti tiiviimmän. Gelato kannattaakin ottaa pakastimesta pehmenemään puolisen tuntia ennen tarjoilua. Normaalisti gelatomme sisältävät laktoosia, koska täysmaitoa ei ole saatavilla luomuna ja laktoosittomana. Voimme pyydettäessä tehdä gelatot myös laktoosittomana tavallisesta täysmaidosta.
Litrahinnat vaihtelevat 10-16€ välillä tuotteen ja vuodenajan mukaan. Tällä hetkellä gelatoja voi tilata:
1) Osana vähintään 400€ tilausta (menut, tilaustuotteet)
2) Gelatobuffet-tilauksena, jossa 4 eri makua hintaan 6€/hlö, minimitilaus 50 henkeä, sisältäen tarjoiluastioiden vuokran
3) Rasioittain Järvenpään, Tuusulan ja Keravan REKO-lähiruokarenkaiden kautta
4) Rasioittain kysymällä mitä makua on valmiina tai tulossa, tai seuraamalla ilmoituksia facebookissa
Kyselyt: info@cavallinocatering.fi
Ympärivuotiset maut
- Caffè – Espressokahvi
- Pistacchio – Pistaasipähkinä
- Cioccolato – Suklaa
- Menta e cioccolato – Minttusuklaa
- Vaniglia – Vanilja
- Nocciola – Paahdettu hasselpähkinä
- Gianduia – Suklaa ja paahdettu hasselpähkinä
- Mandorla – Manteli
- Zabaglione – Marsala-viini ja kananmunan keltuainen